ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ


Λογγινίδης - Αμανατίδης
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 


 

Το συνεργείο αυτοκινήτων "Λογγινίδης - Αμανατίδης" στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας. Όταν ο υψηλός επαγγελματισμός συνδυάζεται με τη φιλικότητα και το ζεστό ανθρώπινο ενδιαφέρον, τότε μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης.
 
Αυτό είναι και το απαύγασμα της φιλοσοφίας μας. Γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας είναι η περιουσία σας και το σεβόμαστε. Κατανοούμε την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος και φροντίζουμε να έχετε κάθε στιγμή «πλήρη εικόνα» για όλα.
 
Πιστεύουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, τη δική μας και των ανθρώπων μας.
Μέσα απ’ όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μια και μοναδική μας φιλοσοφία: Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!
 
 
Γνωρίστε μας από κοντά στο χώρο μας, στη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και αποκτήστε σαφή αντίληψη των υπηρεσιών  και των προϊόντων μας.

 

 


____
Αναλαμβάνουμε

την επισκευή του αυτοκινήτου σας με υπευθυνότητα